Zoover Award Winner Silver 2015
Voor inlichtingen
en/of reserveringen:
T 06 52 63 19 05

Franeker

Franeker heeft veel te bieden...

Evenementen kalender Franeker 2018

www.franeker.frl

 

Bootje varen en fietsen huren

Bij HCR De Stadsherberg aan het Oud Kaatsveld te Franeker kun je, behalve lekker eten en aan het water zitten, ook een bootje en zelfs een Friese fiets huren. Voor meer informatie: www.nautabotenverhuur.nl
Bij het beroemde kaatsveld met de twee eigenwijze torentjes, kun je bij Van der Woude fietsen huren. Meer info: www.vanderwoudefietsen.nl

Stadswandeling maken met een gids?
http://www.stadsgidsenfraneker.nl

Theater bezoeken?
Theater De Koornbeurs biedt een zeer afwisselend programma. En elke dinsdagavond een leuke film.
Voor meer informatie: www.theaterdekoornbeurs.nl


 

Omgeving

Ook de omgeving van Franeker is prachtig...

De omgeving van Franeker kenmerkt zich door de mooie dorpjes, statige boerderijen, oude kerken en weidse landschappen... Het is er allemaal. In het Hofhuysje ligt een aantal fiets- en wandelroutes klaar.

In tien autominuten bent u overigens in Harlingen, eveneens een prachtige stad met mooie grachtjes. Je kunt daar ook leuk winkelen, restaurants bezoeken of even een glas drinken in het strandpaviljoen op de dijk. Of op een terrasje zitten aan de Noorderhaven en het komen en gaan van de boten bekijken. Ook zijn er veel kunstgalerieën in Harlingen.

Of vaar een dagje naar Terschelling of Vlieland... dat kan ook. En Leeuwarden... 20 minuten met de auto, of... pak de trein, die rijdt elk half uur naar Harlingen en Leeuwarden.

Natuurlijk zijn ook de andere tien steden binnen handbereik. Workum is leuk, en Hindeloopen of Sneek. Of rij op een keer de ‘Aldfears Erf‘ route om een duik in de historie te nemen. Geweldig!

Bekijk een mooie film over Franeker en haar omgeving >>

ZOOVER

Marieke
Waardering: 9     Ligging: 9     Prijs / kwaliteit: 8     Inrichting: 10     Hoeveelheid ruimte: 10     Hygiëne: 10     (Gem. : 9 )
Het mooiste huisje ooit!
Echt een 'home away from home', en door de privésauna zelfs meer dan dat!...
Joyce
Waardering: 10     Ligging: 10     Prijs / kwaliteit: 10     Inrichting: 10     Hoeveelheid ruimte: 10     Hygiëne: 10     (Gem. : 10 )
Schitterend luxe huisje, een aanrader!
Schitterend, luxe huisje met alle gemakken voorzien waar je je direct thuisvoelt. In een heel leuk stadje en prachtige omgeving. Een echte aanrader!...

Beschikbaarheid